Friday, 19 July 2013

Sarung kusyen comel


Update blog melalui handphone
Hari ni nak terai aps baru install. Blogger for smartphone.... ler.. dah berzaman org guna awak baru nak cuba. Habis dah handphone awak tak cukup smart + tak kuasa nak explore maksimumkan penggunaan handphone.. huhuhuhu.. camno.. kan.. install gak watermark utk gambo sekali.. tak excilent sangat siap ada watermark. dua kali watermark kita kena crop lagi lak... tapi boley laaaa... nanti ada masa cari aps baru..yeiii.. jom upload blog guna hp. Semoga blog ini lebih meriah dgn posting gitu..



Harini nak cerita pasal sarung kusyen..
Fuh.. sarung kusyen ni benda paling tensen nak ganti.. apsal? Lecey.. bentuk dia melecehkan.. dan takde masa + alasan .. Adeena dah tanya sarung ni lama ibu tak ganti.. asik warna biru je.. ermm ...
Jadi sebab dah lama sangat, tahun ni azam lebih sikitlah.. kita jahit cara senang je lah.. tayah nak ber valcro-valcro bagai dan butang dan zip sana sini. Kita jahit mati je kusyen ni.. lain kali nak ganti buang bikin baru terus.  Cepat skek siap. :)

Sarung kusyen lama yg telah dilondehkan dan menjerit2 minta diganti baru...
yei..siap dah leh letak di hall baring-baring sambil tengok TV.
watermarknya.. hilang watermarkku.. - erkkk... tempat Anis Aqeela baring minum susu..
Anak patung Anis pon nak duduk atas kerusi gak..



Setel projek sarung kusyen, langsir dan baju raya menanti... pengsan sesiap.





Reactions:

2 comments:

  1. fuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, kagum patloh kali
    mujur ai punya sofa orang malas, kalau tak pengsan namploh kali nak tukar sarung...
    taun ni ngadap projek baju raya jer la...hahahahahaha

    ReplyDelete
  2. hik hik hik... adoi.. malas la tu tak ganti2... kain beli bertahun tuh sib baik tak reput. jait baju rajin skek.. sofa mafa nih lomah..

    ReplyDelete